Alphakurs

”Atmosfären är avslappnad, maten är god, gemenskapen hjärtlig och undervisningen angelägen.” Med de ledorden vill vi att alla skall få möjligheten att utforska livet och den kristna tron, ställa sina frågor och dela sina tankar och funderingar tillsammans med andra.

Har du någon gång funderat över de stora frågorna i livet? Hade du tyckt att det vore spännande att tillsammans med andra få prata kring dessa? Då kan en Alphakurs vara något för Dig! Under en Alphakurs får man ta del av undervisning kring vad den kristna tron säger om det stora livsfrågorna. Det finns gott om tid för samtal där vi tillsammans får tänka högt och vända och vrida på saker och ting. Alla frågor får ställas, samtalet är öppet och ingen behöver vara ”färdig” eller ”framme” i sina funderingar och tankar.

Sedan många år tillbaka har vi Alphakurser hos oss. Det är något av det mest spännande vi kan inbjuda till. Alpha är en serie samlingar som sträcker sig över en period på 10 veckor. En Alphakväll innehåller god mat, gemenskap, föredrag, fika och samtal i smågrupper.

Sedan 2005 har över 300 personer gått en Alphakurs på Nimbuskyrkan. Alpha finns i över 170 länder och är översatt till 112 språk, man räknar med att över 27 miljoner har gått den… Missa inte chansen att söka svar på livets frågor tillsammans med oss.

Kostnad: Ingen kursavgift. Mat köper man till självkostnadspris.

Nästa alpahakurs drar igång till hösten.

Start 23 september i Nimbus Café kl. 18.30-20.30

För frågor eller anmälan maila till: info@nimbuskyrkan.se

Anmälan och frågor

Bosse Christoffersson