Rimligt men tråkigt nog har bi behövt ställa in årets läger. Men vi är taggade för fotbollsläger år 2021!

Välkommen till Equmenias populäraste sommarläger.

Equmenias fotbollsläger görs i år på Öckerö tillsammans med Nimbuskyrkan. 22-26 juni har du den stora möjligheten att vara med på Equmenias fotbollsläger! Fotbollslägret är i år på Öckerö.

Det blir 5 dagar av fotboll, nya och gamla vänner, god mat, bad och glass, och möjlighet att lära känna Jesus för första gången eller ännu mer. Enkelt konstaterat, bättre dagar går inte att vara med på!

Lägret vänder sig till tjejer och killar som är 12-16 år, alltså födda mellan 2004 och 2008, och som gillar att spela fotboll. Du behöver inte spela i något lag för att anmäla dig, utan det räcker att du tycker om att spela fotboll.

Du tillhör samma träningsgrupp hela lägret, och den hamnar du i utifrån din ålder. Vi tränar fotboll två gånger om dagen, och innan, mellan och efter träningarna äter vi, har olika samlingar, och får lära oss och uppleva mer av vad den kristna tron betyder. Du behöver inte vara kristen för att vara med på lägret.

Pris: 1750 kr.

1600 kr, för de som tagit aktivt ställning till medlemskap i en Equmenia förening

Anmälan  Sista datum för anmälan är 15 maj

Vill du vara med som ledare?
Intresseanmälan och info finns via länken:

OBS! om du inte är medlem i en lokal Equmenia förening ser vi gärna att du blir det – bland annat pga. av försäkringsfrågan. Om du inte vet hur du blir medlem i en Equmenia förening känn dig fri att kontakta Skander Kurtin, skander.kurtin@equmenia.se, 0769475410

Med anledning av Coronaviruset: Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen och i nuläget fortsätter vi med planeringen av lägret, men med en medvetenhet om att vi kan komma att behöva ställa in. Detta kan komma att ändra sig men det är det vi utgår från idag. Om lägret skulle ställas in återbetalas anmälningsavgifter.  Mer info om hur Equmeniakyrkan och Equmenia förhåller sig i frågan – läs här .

Ruth-Elisabeth Bruun Börjesson

Ungdomsledare