Ge en gåva

Här finner du olika vägar för regelbundet givande till Nimbuskyrkan. Vår församlings verksamhet är helt beroende av ekonomiska gåvor från medlemmar och vänner till församlingen.

Swish

Nu kan du också ge en gåva via Swishnumret 123 46 52 160

 

Bankgiro

Självklart kan du även använda dig av en bankgiroinbetalning. Vårt bankgironummer är 5399-7359

 

Kollekt 

Det mest traditionella sättet att ge en gåva till kyrkas verksamhet är ju genom kollekt i samband med en gudstjänst, alltså en kontant gåva. Dock har vi bara kollekt i Gudstjänsten första söndagen varje månad.

 

Automatisk överföring

Om du på ett smidigt sätt vill ge en regelbunden gåva till församlingen kan automatisk överföring vara ett alternativ. 

 

Kyrkoavgift via Equmeniakyrkan

Ett annat bra sätt att bidra regelbundet till kyrkans verksamhet är att ansluta sig till kyrkoavgiftssystemet. Genom kyrkoavgiften kan du välja att stödja både Equmeniakyrkan och din lokala församling genom att 1% av din kommunalt beskattningsbara inkomst dras i deklarationen. Fördelningen är 70% till församlingen och 30% till Equmeniakyrkan. För att ge via kyrkoavgift behöver du skicka in ett skriftligt medgivande. Medgivandet gäller för hela kalenderåret och behöver inte förnyas. I församlingen kommer vi att uppmärksamma dig om möjligheten med kyrkoavgift på hösten, då ett medgivande måste lämnas in senast 31 oktober för att gälla under kommande kalenderår. Du kan läsa mer på Equmeniakyrkans hemsida och där även ladda ned broschyren. http://equmeniakyrkan.se/kyrkoavgiften/

Är du osäker på vilken equmeniaförsamling din kyrkoavgift går till i dagsläget? Kontakta då Inger Ågren på Equmeniakyrkan 08-580 031 12.

Bankgiro   5399-7359

Swish        123 46 52 160

Org.nr       8572019738   

BESÖKS- & POSTADRESS

Nimbuskyrkan | Björnhuvudsvägen 49 | 475 31 Öckerö 

NY-BLÅ-FETLogotype_Nimbus_303U-Liten-20
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle