Musiklivet

Nimbuskyrkan har ett brett musikliv där det finns rum för alla. Vi erbjuder barnsång för de allra minsta, musikskola för den som vill utvecklas i instrumentspel, konserter för den som enbart vill lyssna och körprojekt för den som är sugen på att sjunga. Varmt välkommet att ta del av Nimbuskyrkans musikliv. 

Barnsång

Välkommen till vår Öppna förskola, torsdagar kl 10-12. Öppna förskolan riktar sig till barn i åldrarna 0-5 år och vuxna. Vi börjar alltid med en sångsamling och därefter är det fri lek och fika. 

Körsång

Inför högtider som advent och påsk erbjuder vi olika körprojekt för både barn och vuxna.  Alla är välkomna till dessa körer oavsett tidigare erfarenhet. Vid varje nytt körprojekt, uppdateras informationen på denna sida.

 

Lovsångsteam

En stor del av våra gudstjänster består av att vi tillsammans utrycker vår bön, längtan och tacksamhet till Gud. Mycket av detta sker i den gemensamma sången. I Nimbuskyrkan har vi ett antal lovsångsteam bestående av sångare och musiker som har tränats för att leda den gudstjänstfirande församlingen i lovsång och tillbedjan. Vill du vara med och tjäna i ett lovsångsteam? Kontakta musikrådet och Jocke Lundell.

Konserter

Nimbuskyrkan vill vara en plats för bra musik och arrangerar därför några gånger under året konserter av olika slag. Vi uppdaterar informationen på denna sida inför varje ny konsert. 

Kontaktperson

Jocke Lundell

​ordförande musikrådet

musikradet@nimbuskyrkan.se

070-8577855

Please reload

Kommande händelser

Bankgiro   5399-7359

Swish        123 46 52 160

Org.nr       8572019738   

BESÖKS- & POSTADRESS

Nimbuskyrkan | Björnhuvudsvägen 49 | 475 31 Öckerö 

NY-BLÅ-FETLogotype_Nimbus_303U-Liten-20
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle