Nimbus Ung

Nimbus Ung är Nimbuskyrkans barn- och ungdomsaktiviteter samlade under ett namn. Vår önskan är att barn och ungdomar skall få lära känna Jesus, och vi tror och vet att kristen tro är något för alla åldrar.

Välkommen till Nimbus Ung

Hos oss kan du vara med i Öppen förskola, Söndax, (söndagsskola), scout, bönegrupper, tonårssamlingar, konfirmation, huskyrka, praystation, rockband, och olika läger.

I Nimbus Ung möter du flera ideella ledare som är kristna, och som gör allt för att du skall trivas så bra som möjligt i just den gruppen där du eller ditt barn vill vara med. Alla som är ledare i någon av våra verksamheter skall ha gått en Trygga Möten kurs. Kursen ger ledare förutsättningar och verktyg för att förebygga övergrepp och forma en trygg verksamhet, fri från både psykiska och fysiska övergrepp.

Vill du följa eller uppdateras om vad som händer i Nimbus Ung kan du gärna kolla in vår Facebook eller Instagram

Styrelsen

Nimbus Ung har också en styrelse med representanter från alla våra verksamheter:

Zandra Adolfsson

Kjersti Bruun Börjesson ordf.

Ruth-Elisabeth Bruun Börjesson

Lucas Hansson