Vi söker

pastor/diakon

med inriktning

barn och äldre

"Vi vill hjälpa människor att upptäcka, lära känna och helhjärtat följa Jesus Kristus", med denna vision verkar Nimbuskyrkan på Öckerö i Göteborgs norra skärgård. Vi är en församling som kännetecknas av ett stort engagemang och gemenskap mellan generationer. Vår församling består av 250 medlemmar och tillhör Equmeniakyrkan. Församlingen äger och driver Nimbusgården AB som är en konferensanläggning med café, övernattningsmöjligheter och gästhamn som ligger i anslutning till kyrkan. Genom verksamheten blir Nimbus en naturlig mötesplats för många av kommunens invånare.

Pastor/diakon, Nimbuskyrkan Öckerö

Är du en relationsbyggare som tycker om att arbeta med barn, vuxna och äldre? Vill du leda och driva arbetet i församlingens barn- och ungdomsråd samt jobba tillsammans med församlingens diakoniråd? Då kanske du är den vi söker! Församlingen har ett aktivt barn- och ungdomsarbete med en stor scoutkår samt ett rikt gudstjänstliv. I Nimbuskyrkan blir du del av en personalgrupp som består av två ungdomsledare och en föreståndare.

Vi söker dig som:

• Är en ledare som naturligt fungerar som en lagspelare.

• Tycker om att jobba med ledarutveckling.

• Vill se församlingens medlemmar och ledare upptäcka sina gåvor och se dem i funktion.

• Tycker om att förmedla Guds ord på ett inspirerande och relevant sätt till olika åldrar.

• Vill se församlingen växa samt vara en naturlig del av samhället.

• Ser möjligheterna i att arbeta ekumeniskt med övriga kyrkor i närområdet.

• Har en relevant pastors-/diakonutbildning samt delar Nimbus- och Equmeniakyrkans teologiska grund.

• Det är meriterande om du vill vara med och utveckla sången och musiken inom barnverksamheten.

Är du intresserad och har frågor?

Kontakta:
Viktoria Alexandersson, ordförande;

viktoria_alexandersson@hotmail.com eller 0709-287953

Sabina Gustafsson, rekryteringsgruppen;

gustafsson.sabina@hotmail.com eller 0706-048211

Josefine Savedson, föreståndare;

josefine@nimbuskyrkan.se eller 0736-400271

Vill du söka tjänsten?:
Maila ditt CV, tillsammans med ett personligt brev där du berättar för oss varför du vill vara en del av Nimbuskyrkan, till ansokan@nimbuskyrkan.se senast den 16 augusti.

Vi behandlar din ansökan strikt konfidentiellt inom församlingens styrelse och rekryteringsgrupp.

BESÖKS- & POSTADRESS

Nimbuskyrkan | Björnhuvudsvägen 49 | 475 31 Öckerö